Підвищення ефективності системи управління персоналом підприємства - Мойсеєнко Олександр Миколайович (My University, 2024)
Мойсеєнко О. М. Підвищення ефективності систем управління персоналом підприємства. – Херсонський навчально-науковий інститут Національного університету кораблебудування імені адміралаМакарова. – 2024. 114 с. У кваліфікаційній роботіна здобуття ступеня вищої освіти «магістр» розглянуто сутність та особливості системи управління персоналом; визначено основні методи управління персоналом; досліджено особливості оцінки персоналу організації; дано організаційно-економічну характеристику господарської діяльності ТМ «PROSTOR»; оцінено систему управління персоналом ТМ «PROSTOR»; здійснено аналіз мотивації персоналу ТМ «PROSTOR»; проведено аналіз зарубіжного досвіду управління персоналом підприємства; обґрунтовано напрямки підвищення ефективності системи управління персоналом ТМ «PROSTOR»; здійснено оцінювання ефективності запропонованих заходів.
Мойсеєнко, О. М. Підвищення ефективності системи управління персоналом підприємства = Improving the efficiency of enterprise personnel management systems : магістерська робота ; спец. 051 "Економіка" / О. М. Мойсеєнко ; наук. кер. Д. А. Ломоносов. – Херсон : ХННІ НУК, 2024. – 114 с.
Keywords: мотивація; персонал; оцінка персоналу; система управління персоналом; управління персоналом; 051 "Економіка"; motivation; personnel; personnel assessment; personnel management system; personnel management