Операційне числення - Попова, Наталія Іванівна; Лебедєва, Валентина Федорівна; Руденко, Надія Андріївна (My University, 2004)
Методичні вказівки присвячені одній із важливіших тем вищої математики - операційному численню, літератури з якої дуже мало. В першій частині в стислій формі, але з необхідними поясненнями, наведено основні теореми операційного числення. В другій частині, що присвячена практичному застосу- ванню засобів операційного числення, розв’язано багато задач, наведено геометричні ілюстрації. Є також приклади для самостійного розв’язання. Вважаємо, що вихід з друку методичних вказівок буде вчасним i корисним як для студентів Інституту автоматики та електроніки, так i для молодих викладачів.
Лебедєва, В. Ф. Операційне числення : метод. вказівки / В. Ф. Лебедєва, Н. І. Попова, Н. А. Руденко. - Миколаїв : НУК, 2004. - 48 с. + ел. копія
Keywords: операційне числення; вища математика; основні теореми операційного числення; радіотехніка та електроніка; теорія автоматичного управління