Визначення оптимальних головних розмірів суднагазовоза для перевезення зріджених газів=The Determination of main dimensions of gas carriers for transportation of liquefied gas - Сіньшо, Дун; Xinshuo, Dong (My University, 2020)
Метою дисертаційної роботи є удосконалення процесу проектування суденгазовозів LNG на основі створення сучасного методу визначення на початкових стадіях їх проектування головних елементів цих суден, оптимальних за технікоекономічними показниками. =The purpose of the dissertation is to improve the process of LNG carrier design on the basis of devising a modern method to determining the main dimensions of LNG carriers in the initial stages of design. The method is reduced to solving the nonlinear optimization problem with techno-economic criteria.
Сіньшо, Дун Визначення оптимальних головних розмірів суднагазовоза для перевезення зріджених газів: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.08.03. Дун Сіньшо ; НУК ім. адмірала Макарова ; наук. кер Нєкрасов В. О. – Миколаїв, 2016. – 27с.
Keywords: судно-газовоз LNG; головні елементи; оптимізаційна задача; математична модель проектування суден; метод Пауелла; задача функціонування суден; імітаційне моделювання; LNG carrier; main dimensions; optimization problem; ship design mathematical model; Powell's method; exterior penalty function method; ship’s functional task; simulation modeling