Розробка технології складання і зварювання днищової секції із сталі категорії A32 газовозу типу "ріка-море" - Рибаков М. О. (My University, 2024)
В дипломному проєкті розглянуті наступні питання: - розробка вдосконаленої технології складання та зварювання днищової секції газовозу; - розрахунки режимів зварювання, термічних циклів та очікуваних зварювальних деформацій; - розробка та розрахунки зварювального устаткування та оснастки; - вибір зварювальних матеріалів; - охорона праці та техніка безпеки при зварюванні; - розрахунок технологічної собівартості складання та зварювання секції. Дипломний проєкт складається з пояснювальної записки на 86 аркушах А4 та презентації на 10 слайдах. Використано 38 джерел інформації.
Development of the technology of assembly and welding of the bottom section from steel category A32 of the "river-sea"
Рибаков, М. О. Розробка технології складання і зварювання днищової секції із сталі категорії A32 газовозу типу "ріка-море" = Development of the technology of assembly and welding of the bottom section from steel category A32 of the "river-sea" gas carrier : бакалаврська робота ; спец. 131 "Прикладна механіка" / М. О. Рибаков ; наук. кер. С. В. Драган. – Миколаїв : НУК, 2024. – 99 с.
Keywords: зварювання; технологія; днищова секція; розрахунки; 131 "Прикладна механіка"; welding; technology; bottom section; calculations