Розробка технології складання та зварювання газового балону - Мешалкін, В. А. (My University, 2021)
Даний дипломний проект висвітлює проблему розробки технології складання та зварювання пропанового балону. Мета дипломної роботи – розробка технології виготовлення зварних пропанових балонів на підставі новітніх тенденцій в сфері складальнозварювального виробництва металоконструкцій. Дипломний проект складається з вступу, 5-ти розділів основної частини, висновків та списку використаної літератури. Розрахунково-пояснювальна записка містить ____ аркушів, графічна частина – 5 аркушів. Результатами виконаної роботи є: - здійснення аналізу існуючої технології виготовлення конструкції та способів її зварювання; - визначення очікуваної структури зварного з'єднання та його механічних властивостей; - розрахунок собівартості складально-зварювальних робіт при виконанні річної програми випуску пропанових балонів кількістю 5000 шт; - вирішення питань охорони праці та техніки безпеки.
Мешалкін, В. А. Розробка технології складання та зварювання газового балону : бакалаврська робота ; спец. 131 “Прикладна механіка“ / В. А. Мешалкін ; наук. кер. О. В. Лабарткава. – Миколаїв : НУК, 2021. – 55 с.
Keywords: 131 “Прикладна механіка“