Рівень психомоторного розвитку міських і сільських дітей - Фаріонов, В. М.; Воронов, В. М.; Панченко, М. Ф.; Farionov, V. M.; Voronov, V. M.; Panchenko, M. F. (My University, 2011)
Проаналізовано гетерохронність психомоторного розвитку дітей міських і сільських шкіл
Level of psikhomotornogo development of city and rural children
Фаріонов, В. М. Рівень психомоторного розвитку міських і сільських дітей / В. М. Фаріонов, В. М. Воронов, М. Ф. Панченко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2011. – Вип. 4. – С. 24–25.
Keywords: розвиток та його компоненти; сенситивні і кризові періоди; дошкільнята; development and his components; sensitive and crisis periods; under-fives