Проєкт дослідження плавучих споруд для тимчасового зберігання розігрітих вантажів - Казимиренко Ю. О.; Савочкіна В. В.; Kazymyrenko Yuliia; Savochkina Vira (My University, 2024)
Запропоновано новий підхід до проєктування плавучих споруд для тимчасового зберігання розігрітих вантажів, в основу якого покладено принципи стабілізації теплових втрат з розігрітих поверхонь вантажних танків.
Project study of floating structures for temporary storage of heated cargo
Казимиренко, Ю. О. Проєкт дослідження плавучих споруд для тимчасового зберігання розігрітих вантажів = Project study of floating structures for temporary storage of heated cargo / Ю. О. Казимиренко, В. В. Савочкіна // Матеріали ХV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2024. – С. 40–42.
Keywords: в’язкі речовини; теплоізоляційна конструкція; композиційні матеріали; плавучість; теплообмін; viscous substances; heat-insulating structure; composite materials; buoyancy; heat transfer