Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів І курсу Машинобудівного навчально-наукового інституту з дисципліни «Іноземна мова» (денна форма навчання) - Кисельова Тетяна Володимирівна; Бєлоусова Світлана Миколаївна (My University, 2026)
Методичні рекомендації сприяють розвитку навичок усного та писемного спілкування англійською мовою, знайомлять студентів зі спеціальною термінологією за фахом, допомагають закріпити граматичний матеріал навчальної програми і формують навички опрацювання поданого матеріалу самостійно. Метою даних методичних рекомендацій є розвиток навичок розуміння, аналізу та перекладу оригінальних текстів за фахом, накопичення словникового запасу, удосконалення навичок розмовної і письмової англійської мови, що може бути використано при підготовці фахівців у галузі машинобудування. Призначено для студентів денної форми усіх спеціальностей І курсу Машинобудівного навчально-наукового інституту.
Кисельова, Т. В. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів І курсу Машинобудівного навчально-наукового інституту з дисципліни «Іноземна мова» (денна форма навчання) / T. В. Кисельова, С. М. Бєлоусова. – Миколаїв : НУК, 2026. – 46 с.
Keywords: іноземна мова; термінологія за фахом