Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з української мови (за професійним спрямуванням) - Гарбар, А. І.; Гарбар, І. В.; Петрович, Л. І. (My University, 2020)
У методичних вказівках вміщено: мета та завдання самостійної роботи студентів; планування аудиторної та позааудиторної самостійної роботи; форми організації самостійної роботи; питання та завдання для самостійної роботи студентів; рекомендована література. Призначено для студентів ІІ курсу денної та заочної форм навчання, які вивчають дисципліну «Українська мова (за професійним спрямуванням)» за всіма напрямами підготовки, всіма спеціальностями освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр».
Гарбар, А. І. Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з української мови (за професійним спрямуванням) / А. І. Гарбар, І. В. Гарбар, Л. І. Петрович.– Миколаїв : НУК, 2020. – 36 c.
Keywords: професійна лексика; аудиторна самостійна робота; позааудиторна самостійна робота; форми організації самостійної роботи