Матвієнко, Л. В.Matvienko, L. V.2016-12-282016-12-282016https://eir.nuos.edu.ua/handle/123456789/2115Матвієнко, Л. В. Етнонаціональний аспект кулінарних традицій Миколаївщини / Л. В. Матвієнко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2016. – Вип. 9. – С. 299–306.Стаття відображає особливості національної кухні та різноманітність кулінарних традицій жителів Миколаївщини за національною приналежністюThe peculiarities of national kitchen and the variety of culinary traditions of Mykolaiv region by nationality have revcaled in the article.otherхарчуваннякулінарні традиціїукраїнська кухняМиколаївщинаfeedculinary traditionsUkrainian kitchenMykolaiv regionЕтнонаціональний аспект кулінарних традицій МиколаївщиниEthnic and national aspect of culinary traditions of Mykolaiv regionArticle