Розробка вебсервісу для магазину весільного та святкового вбрання "Казковий образ" - Кисельова Н. О. (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена розв’язанню практичної задачі інженерії програмного забезпечення, що характеризується комплексністю та невизначеністю умов, а саме аналізу розробки вебсервісу для магазину весільного та святкового вбрання "Казковий образ". Проведено аналіз практичної задачі інженерії програмного забезпечення та проаналізовано існуючі аналоги програмних рішень. Проведено постановку задачі на розробку вебсервісу для магазину весільного та святкового вбрання "Казковий образ". Розроблено ескізний, технічний та робочий проекти програмного забезпечення, представлено результати розробки та роздіз з охорони праці. Кваліфікаційна робота викладена на 90 сторінках друкованого тексту, містить 27 рисунків, 32 таблиці, список використаних джерел з 29 найменувань та 5 додатків.
Кисельова, Н. О. Розробка вебсервісу для магазину весільного та святкового вбрання "Казковий образ" : бакалаврська робота ; спец. 121 "Інженерія програмного забезпечення" / Н. О. Кисельова; наук. кер. Л. М. Макарова. – Миколаїв : НУК, 2025. – 91 с.
Keywords: вебсервіс; весільний магазин; вбрання на замовлення; клієнт-серверна архітектура; PHP 8.3; CakePHP 5; MVC-патерн; CRUD-операції; HTML5; CSS3; архітектура системи; інтерфейс користувача; 121 "Інженерія програмного забезпечення"