Копірайтинг у рекламі і PR - Гузенко Світлана Валентинівна (My University, 2022)
У методичних рекомендаціях представлено матеріали для підготовки до практичних занять із дисципліни. Дібрано велику кількість завдань. Ретельне опрацювання практичного матеріалу дозволить студентам здобути практичні навички роботи з текстами. Видання буде корисно студентам вищих навчальних закладів, хто навчається за спеціальністю «Журналістика (реклама і зв’язки з громадськістю)».
Гузенко, С. В. Копірайтинг у рекламі і PR : метод. рек. та вказівки до самостійної роботи / С. В. Гузенко. – Миколаїв : НУК, 2022. – 60 с.
Keywords: копірайтинг; реклама; зв’язки з громадськістю; текст; SEO-оптимізація