Особливості застосування пропульсивних комплексів для малих суден з поліетилену високої щільності - Кузнєцов А. І.; Лисицький І. В.; Kuznetsov Anatoliy Ivanovych; Lysytskyi Igor Viktorovych (My University, 2023)
Запропоновано напрями подальших досліджень щодо проєктування корпусних конструкцій із поліетилену високої щільності для малих суден. Проведено моделювання здатності конструкції транця малого судна з HDPE витримувати упор при прийнятних параметрах конструкцій без додаткових підкріплень.
Features of the application of propulsion complexes for small vessels made of high density polyethylene
Кузнєцов, А. І. Особливості застосування пропульсивних комплексів для малих суден з поліетилену високої щільності = Features of the application of propulsion complexes for small vessels made of high density polyethylene / А. І. Кузнєцов, І. В. Лисицький // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 43–46.