Дослідження турбоімпактного осадження частинок багатофазних сумішей палив підвищеного тиску - Рижков, С. С.; Борцов, О. С.; Рижков, Р. С. (My University, 2013)
Інтенсифікація турбоімпактного переносу полідисперсного середовища дозволяє збільшити сумарне осадження частинок від 10 мкм та частинок до 0,1 мкм до 99,1 %. Отримано оптимальний перепад тиску (0,09 МПа) у ступені попереднього очищення з розміром 20 мм, що відповідає вимогам до сепараційного обладнання.
Рижков, С. С. Дослідження турбоімпактного осадження частинок багатофазних сумішей палив підвищеного тиску / С. С. Рижков, О. С. Борцов, Р. С. Рижков // Матеріали VIII Міжнар. наук.-техн. конф. "Проблеми екології та енергозбереження в суднобудуванні". – Миколаїв : НУК, 2013.
Keywords: турбоімпактне осадження; багатофазні суміші палив; палива підвищеного тиску; енергетичні установки; сепараційне обладнання