Проблема законодавчого врегулювання діяльності тоталітарних сект в Україні - Ліпіна, Т. В.; Lipina, T. V. (My University, 2010)
Аналізується негативний характер впливу сект та новітніх релігійних об’єднань на свідомість українського народу
Ліпіна, Т. В. Проблема законодавчого врегулювання діяльності тоталітарних сект в Україні / Т. В. Ліпіна // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2010. – Вип. 3. – С. 138–139.
Keywords: тоталітарні секти; зомбування особи; маніпуляція свідомістю; totalitarian sects; zombies personality; manipulation of consciousness