Дослідження та застосування методів імітаційного моделювання для розробки інформаційної системи проектування комп'ютерних мереж - Борис, А. В. (My University, 2021)
Дослідження та використання методів імітаційного моделювання в системі автоматизованого проектування комп'ютерних мереж. Аналіз мереж, та рішення задач їх проектування. Імітаційне моделювання систем автоматизованого проектування
Борис, А. В. Дослідження та застосування методів імітаційного моделювання для розробки інформаційної системи проектування комп'ютерних мереж : магістерська робота ; спец. 122 ''Комп’ютерні науки'' / А. В. Борис ; наук. кер. С. С. Коваль. – Миколаїв : НУК, 2021. – 106 с.
Keywords: сучасні інформаційні технології; імітаційне моделювання; модель; система автоматизованого проектування; класи; об’єкти; діаграма; потоки даних; комп’ютерна мережа; 122 ''Комп’ютерні науки''; современные информационные технологии; имитационное моделирование; модель; система автоматизированного проектирования; классы; объекты; диаграмма; потоки данных; компьютерная сеть; modern information technologies; simulation modeling; model; automated design system; classes; objects; diagram; data flows; computer network