Розробка вебзастосунку для автоматизації складання розкладу занять для Березнегуватського ліцею - Швець С. О. (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена розробці вебзастосунку для автоматизації складання розкладу в диспетчерській Березнегуватського ліцею. Метою розробки вебзастосунку є оптимізація обробки даних, зменшення часових витрат робочого персоналу та полегшення доступу до інформації для учнів даного навчального закладу. Був проведений аналіз практичної задачі інженерії програмного забезпечення, а саме задачі розробки вебзастосунку для автоматизації складання розкладу занять для Березнегуватського ліцею, розробку вебзастосунку для автоматизації складання розкладу занять для Березнегуватського ліцею та результат розробки вебзастосунку для автоматизації складання розкладу занять для Березнегуватського ліцею. Робота виконана на 96 сторінках друкованого тексту та містить 45 рисунки, 17 таблиць, список використаних джерел з 15 найменувань та 5 додатків. Кваліфікаційна робота виконана українською мовою.
Швець, С. О. Розробка вебзастосунку для автоматизації складання розкладу занять для Березнегуватського ліцею : бакалаврська робота ; спец. 121 "Інженерія програмного забезпечення" / С. О. Швець ; наук. кер. А. В. Пухалевич. – Миколаїв : НУК, 2025. – 97 с.
Keywords: java; html; css; MariaDB; розклад; вебзастосунок; діаграма; розробка; клас; тестування; аналіз; 121 "Інженерія програмного забезпечення"