Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового підприємства у виробничій сфері - Жуковська О. О. (My University, 2025)
Дипломна робота на тему «Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового підприємства у виробничій сфері». У сучасних умовах зростає попит на спеціалізовані харчові продукти, зокрема безглютенову випічку, що пов’язано зі збільшенням кількості людей з аутоімунними захворюваннями та прихильників здорового харчування. Водночас український ринок таких продуктів залишається недостатньо розвиненим, що створює перспективи для запуску нового виробництва. Об’єктом дослідження є процес планування та створення нового виробничого підприємства. Предметом дослідження є економічні та організаційні аспекти запуску виробництва безглютенової випічки. Використані методи дослідження такі, як аналіз ринку, SWOT-аналіз, фінансове моделювання, економіко-статистичний метод.
Development and justification of a business plan for establishing a new enterprise in the production sector
Жуковська, О. О. Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового підприємства у виробничій сфері = Development and justification of a business plan for establishing a new enterprise in the production sector : бакалаврська робота ; спец. 051 ''Економіка'' / О. О. Жуковська ; наук. кер. В. Г. Рогов. – Миколаїв : НУК, 2025. – 66 с.
Keywords: бізнес-план; глютен; випічка; підприємство; прогнозування; хліб; ринок; інновація; собівартість; продукція; сировина; структура; споживач; тенденція; якість; маркетинг; конкурент; модернізація; попит; сегмент; промисловість; пекарня; товариство; виробництво; фінансування; рентабельність; 051 ''Економіка''; business plan; gluten; baked goods; enterprise; forecasting; bread; market; innovation; cost; production; raw materials; structure; consumer; trend; quality; marketing; competitor; modernization; demand; segment; industry; food; organic; natural; ecological; bakery; company; financing; profitability