Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Органічна хімія» - Мельничук Світлана Сергіївна; Ремешевська Ірина Володимирівна (My University, 2020)
Методичні вказівки містять матеріали, призначені для організації лабораторного практикуму та самостійної роботи студентів спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища» з дисципліни «Органічна хімія».
Мельничук, С. С. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Органічна хімія» / С. С. Мельничук, І. В. Ремешевська. – Миколаїв : НУК, 2020. – 48 c.