Цифровізація облікового циклу засобами Distributed Ledger Technology (DLT) - Іллєнко Юрій Анатолійович (My University, 2026)
Цифровізація облікового циклу засобами Distributed Ledger Technology (DLT) – технології розподіленого реєстру – є одним із найбільш інноваційних напрямів трансформації бухгалтерського обліку, що змінює саму парадигму фіксації та верифікації господарських операцій. Розглянуто сутність та роль Технології розподіленого реєстру (надалі DLT) у цифрових перетвореннях
Іллєнко, Ю. А. Цифровізація облікового циклу засобами Distributed Ledger Technology (DLT) / Ю. А. Іллєнко, наук. кер. Н. В. Гавриленко // Нотатки сучасної науки : електрон. мультидисциплін. наук. часоп. – Харків : СГ НТМ "Новий курс", 2026. – № 35. – С. 46–47.
Keywords: цифровізація; облік; блокчейн; автоматизація; бази даних