Розробка технології складання і зварювання кронштейна зі сталі 09Г2С під електропривод - Ковіненко, С. О. (My University, 2021)
У дипломній роботі виконана розробка складання та зварювання кронштейна зі сталі 09Г2С під електропривод. Був проведений аналіз конструкції, дана характеристика основного металу. Приведені типові технології складання та зварювання конструкції. Вибрані та обґрунтовані способи зварювання, виконаний розрахунок режимів зварювання, термічних циклів з наданням аналізу структури ЗТВ. Розроблений технологічний процес складання–зварювання кронштейну з обґрунтуванням вибору зварювальних матеріалів та обладнання, приведені методи контролю. В розділі «Охорона праці» наданий аналіз небезпечних та шкідливих факторів та розроблені заходи, щодо їх усунення. Розраховано собівартість виконання зварювальних робіт при виготовленні річної програми випуску виробів. Загальний вміст пояснювальної записки складає 76 аркушів та містить 5 розділів. Робота включає в себе графічну частину, яка складається з одного креслення та чотирьох плакатів. Загальна кількість графічної частини 5 аркушів.
Ковіненко, С. О. Розробка технології складання і зварювання кронштейна зі сталі 09Г2С під електропривод = Development of technology for assembly and welding of a bracket made of steel 09G2S for electric drive : бакалаврська робота ; спец. 131 “Прикладна механіка“ / С. О. Ковіненко ; наук. кер. В. О. Мартиненко. – Миколаїв : НУК, 2021. – 76 с.
Keywords: кронштейн; зварювання; технологія; складання; розробка; шви; 131 “Прикладна механіка“; bracket; welding; technology; assembly; development; seams