Іноземна мова - Бойко, Л. М. (My University, 2021)
Уміщено англомовні автентичні тексти професійного спрямування з переліком термінів, питання для самоконтролю до кожного тексту, вказівки до самостійного опрацювання текстів та списки літературних джерел для самостійної роботи. Призначено для здобувачів вищої освіти
Бойко, Л. М. Іноземна мова : метод. вказівки до самостійної роботи здобувачів другого (магістерського) рівня вищ. освіти техн. спец. Тексти для позааудиторного читання / Л. М. Бойко. – Миколаїв : НУК, 2021. – 64 с.