Організаційно-економічні аспекти стану і розвитку водного транспорту України в умовах євроінтеграції - Гришина, Л. О.; Філіпішина, Л. М.; Gryshyna, L.; Filipishyna, L. (My University, 2019)
Доповідь присвячена висвітленню організаційно-економічних аспектів розвитку водного транспорту, як складової морегосподарського комплексу країни, в умовах європейського вектору економічної інтеграції. Проведено дослідження сучасного рівня використання потенціалу водного транспорту як складової транспортної системи України. Визначено напрями розвитку водного транспорту.
Organizationally-economic aspects ofthe state and development of water-carriage of Ukraine are in the conditions of Eurointegration
Гришина, Л. О. Організаційно-економічні аспекти стану і розвитку водного транспорту України в умовах євроінтеграції / Л. О. Гришина, Л. М. Філіпішина // Матеріали всеукр. наук. екон. читань з міжнар. участю «Трансформація економічних процесів у морегосподарському комплексі України», 17–18 груд. 2019 р. – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2019. – С. 246–250.
Keywords: морегосподарський комплекс; водний транспорт; транспортна система; європейська інтеграція; maritime complex; water transport; transport system; European integration