Використання метода SWOT-аналізу в організації самостійної роботи студентів - Дєдова, А. А.; Федоренко, М. О. (My University, 2019)
Розглянуто проблему організації самостійної роботи студентів та можливості використання методу SWOT-аналізу в організації самостійної роботи студентів.
Дєдова, А. А. Використання метода SWOT-аналізу в організації самостійної роботи студентів / А. А. Дєдова, М. О. Федоренко // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2018 р. – Запоріжжя : АА Тандем, 2019. – С. 29–33.
Keywords: SWOT-аналіз; освіта; аналіз особистості; студент; самостійна робота