Аналіз шляхів вдосконалення енергетичної установки контейнеровозу НANJIN CALIFORNIA - Гудима Артем Олександрович (НУК, 2024)
Кваліфікаційна робота включає 7 розділів пояснювальної записки та графічну частину на _____ аркушах формату А1. Пояснювальна записка включає сторінок _____ текстового матеріалу. Проведено аналіз і розрахунки: суміщені характеристики двигуна та рушія, навантажувальна діаграма, витрати палива для різних режимів навантаження двигуна. Розглянуті також питання визначення характеристик допоміжних комплексів і систем СЕУ, монтажу комбінованого котла, питання захисту навколишнього середовища при експлуатації судна. У даній роботі розглянуті деякі питання управління безпекою СЕУ: ▪ Міжнародні стандарти з управління безпечною експлуатацією суден і запобіганням забрудненню; ▪ Поняття аварійності, види аварійних морських подій (АМП) та їх класифікація; ▪ Система управління безпекою судноплавної компанії. Виконаний розрахунок показників ефективності впровадження рішень по підвищенню безпеки експлуатації СЕУ, який дозволив провести аналіз та оцінити річний економічний ефект для судноходної компанії.
Analysis of ways to improve the power plant of the containership HANJIN CALIFORNIA
Гудима, А. О. Аналіз шляхів вдосконалення енергетичної установки контейнеровозу «НANJIN CALIFORNIA = Analysis of ways to improve the power plant of the containership HANJIN CALIFORNIA : магістерська робота ; спец. 135 "Суднобудування" / А. О. Гудима ; наук. кер. Ю. В. Кісєтов. – Миколаїв : НУК, 2024. – 116 с.
Keywords: аварійність СЕУ; морські події; безпечна експлуатація; система управління безпекою; комплекси і системи СЕУ; 135 "Суднобудування"; SPP accident rate; marine incidents; safe operation; safety management system; SPP complexes and systems