Аналітична оцінка застосування цифрових маркетингових технологій в електронній торгівлі - Бунчук Жанна; Bunchuk Zhanna; Корнієнко Оксана; Korniienko Oksana (My University, 2025)
Проаналізовано сучасний стан розвитку електронної торгівлі на глобальному та національному рівнях, зокрема динаміку зростання онлайн-продажів і зміну структури споживчого попиту. Окреслено тенденції розвитку українського e-commerce, що характеризується активною адаптацією до світових технологічних трендів і зростанням частки онлайн-продажів у роздрібному обороті. Узагальнено аналітичні показники ринку, які свідчать про стабільне підвищення рівня цифровізації споживачів. Запропоновано напрями подальшого вдосконалення цифрових маркетингових технологій для підвищення конкурентоспроможності українських підприємств у глобальному середовищі.
Analytical assessment of the application of digital marketing technologies in e-commerce
Бунчук, Ж. Аналітична оцінка застосування цифрових маркетингових технологій в електронній торгівлі = Analytical assessment of the application of digital marketing technologies in e-commerce / Ж. Бунчук, наук. кер. О. Корнієнко // Матеріали наук. екон. читань ''Сталий розвиток в умовах цифрової трансформації економіки'', присвяч. пам’яті першого декана першого декана Інженерно-економічного факультету НУК професора В. Ч. Лі та з нагоди 60-річчя економічної освіти на Миколаївщині. – Миколаїв : НУК, 2025. – Т. 1. – С. 119–123.
Keywords: електронна торгівля; цифровий маркетинг; маркетплейси; штучний інтелект; мобільна комерція; аналітична оцінка; e-commerce; digital marketing; marketplaces; artificial intelligence; mobile commerce; analytical assessment