Суднові нафтозабруднені води та засоби їх біологічної обробки - Іванов А. А.; Свиридов, В. І.; Ivanov A.; Sviridov V. (My University, 2021)
В роботі розглянуті питання оптимізації переробки суднових нафтозабруднених відходів, що на сьогоднішній день є актуальним питанням при експлуатації світового флоту. Проаналізовано методи та засоби очищення суднових нафтозабруднених вод. Розглянуто показники ступеню забрудненості нафтозабруднених вод їх складові та визначено найбільш сучасні схеми очищення нафтозабруднених вод судновими установки.
Ship oil-contaminated waters and means of their biological treatment
Іванов, А. А. Суднові нафтозабруднені води та засоби їх біологічної обробки = Ship oil-contaminated waters and means of their biological treatment / А. А. Іванов, В. І. Свиридов // Матеріали XII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 316–317.