Підвищення стійкості процесів в низькоемісійних камерах згоряння газотурбінних двигунів плазмохімічною стабілізацією = Increasing of stability processes in GTE low-emission combustor with plasmachemical stabilization - Manuscript - Козловський, А. В.; Kozlovskyi, A. V. (My University, 2020)
Дисертація присвячена підвищенню стійкості процесів горіння газоподібного палива в низькоемісійних камерах згоряння стаціонарних ГТД за рахунок плазмохімічного впливу на процеси сумішоутворення й хімічної кінетики.
Козловський, А. В. Підвищення стійкості процесів в низькоемісійних камерах згоряння газотурбінних двигунів плазмохімічною стабілізацією : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.05.03 / А. В. Козловський ; МОН України, НУК ім. адмірала Макарова ; наук. керівник С. І. Сербін. - Миколаїв, 2016. - 20 с.
Keywords: газотурбінний двигун; камера згоряння; пульсаційне горіння; стабілізація горіння; плазмохімічний стабілізатор; математична модель; gas turbine engine; combustor; pulsating combustion; stabilization of combustion; plasma-chemical stabilizer; mathematical model