Дослідження бізнес-моделей організації підприємства та розробка інформаційної системи прийняття рішень щодо їх бізнес-організації - Паладій, Д. О. (My University, 2021)
Дипломна робота “Дослідження бізнес-моделей організації підприємства та розробка інформаційної системи прийняття рішень щодо їх бізнес організації” присвячена аналізу існуючих бізнес-моделей та побудові власної моделі на основі існуючих, а також створення системи відбору кандидатів для прийняття на ту чи іншу посаду. Стрімкий розвиток нових підприємств приносить багато різних компаній на ринку надання послуг і їх результати існування дуже різняться. Актуальність роботи полягає в створенні системи для надання повного спектру послуг і правильної побудови кожного кроку для правильного функціонування. Дана робота містить інформацію про опис бізнес-моделей та процесів, алгоритм побудови, інформацію про використане програмне забезпечення на підприємстві, результати роботи і систему відбору кандидатів. Пояснювальна записка до дипломної роботи виконана на 101 сторінці, містить 51 рисунок, 3 таблиці, 1 додаток та список використаної літератури з 13 найменувань.
Паладій, Д. О. Дослідження бізнес-моделей організації підприємства та розробка інформаційної системи прийняття рішень щодо їх бізнес-організації : магістерська робота ; спец. 124 “ Системний аналіз “ / Д. О. Паладій ; наук. кер. І. Л. Михелєв. – Миколаїв : НУК, 2021. – 101 с.
Keywords: бізнес-модель; бізнес-процеси; інформаційні системи; організація підприємства; система прийняття рішень; кандидати; 124 “Системний аналіз“; business model; business processes; information systems; enterprise organization; decisions making system; candidates