Влияние режимов сжигания жидких сернистых топлив на скорость низкотемпературной коррозии - Тендитный, Ю. Г.; Tenditnyi, Yurii H. (My University, 2017)
Анотація. Виконано аналіз результатів досліджень динаміки розвитку низькотемпературної сірчанокислотної корозії й впливу на її інтенсивність постійних факторів (наявності сірки в мазуті, коефіцієнта надлишку повітря α, температур металу tст, водовмісту емульсії) і змінних режимів (коливань α, tст) під час спалювання сірчистих стандартних мазутів і водомазутних емульсій з водовмістом до 30,0 %.
Тендитный, Ю. Г. Влияние режимов сжигания жидких сернистых топлив на скорость низкотемпературной коррозии = Impact of the combustion modes of liquid sulfur fuel on the rate of low-temperature corrosion / Ю. Г. Тендитный // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2017. – № 2 (469). – С. 33–40.
Keywords: мазут; водомазутная эмульсия; низкотемпературная коррозия; переменные режимы; надежность; мазут; водомазутна емульсія; низькотемпературна корозія; змінні режими; надійність; fuel oil; water-oil emulsion; low-temperature corrosion; variable conditions; reliability