Регулювання спадкових відносин за участі іноземного елемента - Достдар Руслана Миколаївна; Кулик Катерина Олександрівна (My University, 2024)
У тезах розглядаються питання правового регулювання спадкування за участю іноземного елемента в умовах воєнного стану. Зазначається, що наразі спостерігається адаптація національного законодавства нашої держави у сфері спадкування до складних суспільних умов, зумовлених воєнним станом та тимчасовою окупацією територій, а також до її наслідків, зокрема вимушеної міграції українських громадян та імміграції іноземців.
Достдар, Р. М. Регулювання спадкових відносин за участі іноземного елемента / Р. М. Достдар, К. О. Кулик // Матеріали XVII міжнар. наук.-практ. конф. "Становлення та розвиток правової держави: проблеми теорії та практики". – Львів–Торунь : Liha-Pres, 2024. – С. 351–355.
Keywords: спадкування; заповіт; іноземний елемент; іноземець