Податкова система - Ангелова, Валентина Миколаївна (My University, 2011)
Розглянуто питання справляння податків та зборів в Україні. Вміщено стислий матеріал, необхідний для вивчення дисципліни, приклади розв'язання задач та перелік використаної літератури.
Ангелова В. М. Податкова система : конспект лекцій / В. М. Ангелова. – Миколаїв : Видавництво НУК, 2011. – 38 с.
Keywords: податкова система; податкова політика; прямі податки; непрямі податки; спеціальні податкові режими