Методичні вказівки для практичних занять з дисципліни «Управлінський облік» - Прокопович Леонід Борисович (My University, 2024)
Вміщено завдання до практичних робіт з класифікації витрат, дослідження функції витрат, систем обліку і калькулювання повної, неповної та нормативної собівартості, бюджетування, аналіз взаємозв’язку «Витрати– Обсяг–Прибуток», аналіз релевантної інформації для прийняття управлінських рішень на підприємствах промисловості, облік витрат за видами діяльності. Призначено для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» за освітньою програмою «Облік і аудит».
Прокопович, Л. Б. Методичні вказівки для практичних занять з дисципліни «Управлінський облік» / Л. Б. Прокопович. – Миколаїв : НУК, 2024. – 48 с.