Management of International Educational Projects in NUS on example of two joint programs with Chinese partners - Ryzhkov, O. S.; Рижков, О. С. (My University, 2016)
Концепції та виконання міжнародних освітніх програм Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова взяті за основу даного дослідження. Розроблено секторальні розподіли відповідальності при управлінні проектами навчальних програм "2 + 2" і "4 + 0". Вони запропоновані як принципові підходи управління проектами, що можна застосувати для безлічі інших програм вже існуючих, або тих, що плануються до реалізації ВНЗ України.
Ryzhkov, O. S. Management of International Educational Projects in NUS on example of two joint programs with Chinese partners = Управління міжнародними освітніми проектами НУК на прикладі двох спільних програм з партнерами з Китаю / O. S. Ryzhkov // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2016. – № 3 (465). – С. 75–82.
Keywords: sectoral distribution of responsibility; the fundamental approaches of project management; international educational program; секторальний розподіл відповідальності; принципові підходи управління проектами; міжнародна освітня програма; секторальное распределение ответственности; принципиальные подходы управления проектами; международная образовательная программа