Контраварійна підготовка водіїв із застосуванням досвіду автомобільного спорту - Кувалдіна, О.; Рибак, О.; Яроменко, А.; Градусов, В. (My University, 2020)
На основі аналізу статистики ДТП на дорогах України та досвіду підготовки спортсменів для автоспорту розроблено та обґрунтовано авторську експериментальну програму контраварійної підготовки водіїв.
Контраварійна підготовка водіїв із застосуванням досвіду автомобільного спорту / О. Рибак, А. Яроменко, В. Градусов, О. Кувалдіна // Матеріали XX міжнар. наук.-практ. конф. "Фізична культура, спорт і здоров'я: стан, проблеми та перспективи". – Харків : ХДАФК, 2020. – С. 84-85.
Keywords: ДТП; водії; автоспорт; контраварійна підготовка; accidents; drivers; motorsports; emergency training