Особливості проведення світових вітрильних регат за категоріями та класами яхт - Єрошкіна, С. Г.; Yeroshkina, Svitlana H. (My University, 2016)
У роботі досліджено тенденції процесів, що відбувалися у світовому яхтингу (яхтовому спорту) та його вплив на світовий сучасний яхтинг у цілому. Подано оцінку сучасних особливостей проведення вітрильних регат за категоріями та класам яхт.
Єрошкіна, С. Г. Особливості проведення світових вітрильних регат за категоріями та класами яхт = Features of the world sailing regatta by yacht / С. Г. Єрошкіна // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2016. – № 3 (465). – С. 11–15.
Keywords: яхтинг; регата; вітрильна гонка; яхтинг; регата; парусная гонка; yachting; regatta; sailing racing