Програмний модуль моделювання обумовлених реакцією хвиль для розрахунків хвильових навантажень на корпуси суден - Суслов С. В.; Suslov Sergij Vitalyevich (My University, 2021)
Наведено опис програмного модуля, що реалізує розрахунок характеристик стохастичних моделей морського хвилювання, що відповідають заданому рівню хвильових навантажень за лінійною теорією. Використання таких моделей дає можливість суттєво зменшити потрібний обсяг обчислень при стохастичному моделюванні хвильових навантажень на корпус судна для визначення їх проектних величин. Функції модуля включають розрахунок АЧХ розгляданого навантаження, розрахунок характеристик моделей хвиль з заданим рівнем лінійної реакції і реалізації цих моделей.
Software module for the response conditional waves simulation for calculations of wave loads on ship hulls
Суслов, С. В. Програмний модуль моделювання обумовлених реакцією хвиль для розрахунків хвильових навантажень на корпуси суден = Software module for the response conditional waves simulation for calculations of wave loads on ship hulls / С. В. Суслов // Матеріали XII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 468–470.