Систематизація показників та інформаційне забезпечення завантаженості екологічних суден для очищення річкових акваторій - Михелєв О. І.; Беркунський О. Є.; Казимиренко Ю. О.; Гайдаєнко О. В. (My University, 2023)
За допомогою системного аналізу проаналізовано показники і проблемні питання завантаженості суден екологічного флоту, призначених для очищення річкових акваторій та позасуднових технічних засобів для їх збирання і транспортування у місця утилізації. Запропоновано модель інформаційної системи обміну інформацією між інфраструктурними об’єктами.
Систематизація показників та інформаційне забезпечення завантаженості екологічних суден для очищення річкових акваторій / О. І. Михелєв, О. Є. Беркунський, Ю. О. Казимиренко, О. В. Гайдаєнко // Матеріали XI всеукр. наук.-практ. конф. студ. та молодих вчених "Проблеми і перспективи розвитку транспорту". – Одеса, 2023. – Ч. 2. – С. 43–45.
Keywords: Систематизація; показники; інформаційне забезпечення; завантаженість; екологічні судна; очищення річкових акваторій