Бухгалтерський облік та економічний аналіз витрат операційної діяльності підприємства (на матеріалах ПАТ "Первомайський МКК") - Чумаченько, Вероніка; Chumachenko, Veronika (My University, 2021)
Високий економічний результат діяльності підприємства значною мірою визначається тим, наскільки ефективно на ньому здійснюватиметься менеджмент витрат, оскільки саме він є дієвим інструментом прозорості і ефективності діяльності підприємства та його структурних підрозділів. В роботі досліджено результати виробничо-господарської діяльності та практичні аспекти бухгалтерського обліку і економічного аналізу операційних витрат ПАТ "Первомайський МКК". Облік витрат на підприємстві ведеться на достатньому рівні, проте існують деякі недоліки за якими розроблено рекомендації з вдосконалення бухгалтерського обліку та економічного аналізу витрат товариства. Констатовано задовільний стан охорони праці товариства.
Чумаченько, В. С. Бухгалтерський облік і економічний аналіз витрат операційної діяльності підприємства (на матеріалах ПАТ "Первомайський МКК") : робота бакалавра ; 071 "Облік і оподаткування" / В. С. Чумаченько ; наук. кер. О. В. Грищенко. – Первомайськ : ПФ НУК, 2021. – 79 с.
Keywords: затрати; калькуляція; операційні витрати; собівартість; облікова політика; фінансовий стан