Ресурсозбереження у забезпеченні еколого-економічної ефективності діяльності деревообробних підприємств - Биков Віктор Вячеславович (My University, 2024)
У роботі надані практичні рекомендації щодо забезпечення еколого-економічної ефективності діяльності деревообробних підприємств на основі ресурсозбереження. Крім того, автором досліджені процеси забезпечення еколого-економічної ефективності діяльності деревообробного підприємства на основі ресурсозбереження та процес зменшення екологічних витрат деревообробного підприємства шляхом впровадження ресурсозберігаючих технологій.
Биков, В. В. Ресурсозбереження у забезпеченні еколого – економічної ефективності діяльності деревообробних підприємств : магістерська робота ; спец. 051 "Економіка" / В. В. Биков ; наук. кер. Д. А. Ломоносов. – Херсон : ХННІ НУК, 2024. – 133 с.
Keywords: підприємство; виробництво; ресурсозбереження; еколого-економічна ефективність; 051 "Економіка"; enterprise; production; resource conservation; Ecological and economic efficiency