Формування україномовної комунікативної компетенції в іноземних студентів - Петрович, Л. І. (My University, 2022)
У статті розглянуто актуальне питання викладання української мови іноземним студентам, форму- вання в них україномовної комунікативної компетенції на початковому етапі вивчення мови. Проаналізовано питання добору навчального матеріалу та вибору форм роботи зі студентами. Визначені чинники впливу на формування комунікативної компетенції научуваних.
Петрович, Л. І. Формування україномовної комунікативної компетенції в іноземних студентів = Formation of Ukrainian-language communicative competence in foreign students / Л. І. Петрович // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : Іліон, 2022. – Вип. 14. – С. 18–20.
Keywords: комунікативна компетенція; українська мова; іноземні студенти; навчальний матеріал; форми роботи; communicative competence; Ukrainian language; foreign students; educational material; forms of work