Принципи побудови структурної схеми навчально-тренажерного стенду суднової електростанції - Жук Д. О.; Новогрецький, С. М.; Александровський С. Ю.; Бандура, С. І.; Zhuk Dmytro; Novogretskyi Sergii; Aleksandrovskyi Stanislav; Bandura Sergii (My University, 2021)
В роботі запропонована концепція побудови структурної схеми навчальнотренажерного стенду суднової електростанції (НТССЭ) і розглянуті принципи управління генераторної секцією. НТССЭ призначений для проведення практичних і лабораторних занять для студентів, які навчаються за спеціальністю 271 «Річковий та морській транспорт», а так само виконання широкого спектру наукових досліджень у галузі електромагнітної сумісності та якості електроенергії в суднових електроенергетичних системах з електроустановками на базі напівпровідникових перетворювачів.
Principles of building a structural sсheme of a training and simulator stand of a ship power station
Принципи побудови структурної схеми навчально-тренажерного стенду суднової електростанції = Principles of building a structural sсheme of a training and simulator stand of a ship power station / Д. О. Жук, С. М. Новогрецький, С. Ю. Александровський, С. І. Бандура // Матеріали XII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 386–390.