Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Технологія побудови яхт та суден для водного туризму» - Яглицький, Юрій Костянтинович (My University, 2021)
Наведено організацію і розподіл навчального часу, тематику лекційних занять, методичні рекомендації щодо підготовки до самостійної роботи і плани самостійної роботи, завдання для самостійної роботи, системи поточного та підсумкового контролю знань, список рекомендованої літератури та електронних джерел.
Яглицький, Ю. К. Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни «Технологія побудови яхт та суден для водного туризму» для студентів денної форми навчання / Ю. К. Яглицький. – Миколаїв : НУК, 2021. – 40 с.
Keywords: технологія побудови; яхти та судна для водного туризму; конструкційні матеріали; монтажно-добудівні роботи; технологічне оснащення