Схеми знесолення води при використанні теплоти газопарової суміші перед контактним конденсатором - Кузнецова, С. А.; Kuznetsova, Svitlana A. (My University, 2015)
Наведено результати використання теплоти газопарової сумiшi перед контактним конденсатором у процесах випарного охолодження й поверхневого кипiння для отримання опрiсненої води за наявностi додаткових джерел мiнералiзованої води в посушливих регiонах України.
Кузнецова, С. А. Схеми знесолення води при використанні теплоти газопарової суміші перед контактним конденсатором = Wаter desаlting schemes when using heаt gаs-vаpor mixture in front of contаct condenser / С. А. Кузнецова // Зб. наук. праць НУК. – Миколаїв : НУК, 2015. – № 2 (458). – С. 57–63.
Keywords: додатковi джерела; мiнералiзована вода; генерацiя; опрiснена вода; iнтенсифiкацiя; дополнительные источники; минерализированная вода; генерация; опресненная вода; интенсификация; additional sources of brackish water; generation of desalinated water; intensification