Методичні вказівки з навчальної дисципліни "Адміністративне право" - Сікорський Олександр Петрович (My University, 2019)
Вміщено загальні положення, навчально-тематичний план дисципліни "Адміністративне право", вказівки для підготовки до практичних занять, перелік індивідуальних завдань та питань для самостійної роботи студентів, питання для самоконтролю, а також список рекомендованої літератури. Розроблено на основі навчального плану. Призначено для студентів денної форми навчання напряму підготовки "Право".
Сікорський, О. П. Методичні вказівки з навчальної дисципліни "Адміністративне право" / О. П. Сікорський. – Миколаїв : НУК, 2019. – 106 с.