Розробка мобільної гри для видавництва «Crazy Games» - Терлецький Д. М. (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена розробці мобільної гри для видавництва «Crazy Games». У кваліфікаційній роботі проведено аналіз предметної області, готових рішень, та методів створення мобільних ігор. Виконано постановку задачі на розробку продукту, який має на меті задовільнити потреби видавництва та слідувати представленому технічному завданню. Також кваліфікаційна робота містить: – Технічне завдання; – Ескізний проєкт; – Робочий проєкт; – Методику та програму випробувань, а також результати виконання випробувань; – Розділ з охорони праці; – Опис програмного забезпечення. Кваліфікаційну роботу виконано на 100 сторінках друкованого тексту, містить 17 рисунків, 43 таблиці, 5 додатків, та список використаних джерел із 4 найменувань.
Development of a mobile game for the «Crazy Games» publishing studio
Терлецький, Д. М. Розробка мобільної гри для видавництва «Crazy Games» = Development of a mobile game for the «Crazy Games» publishing studio : бакалаврська робота ; спец. 121 "Інженерія програмного забезпечення" / Д. М. Терлецький ; наук. кер. С. Б. Приходько. – Миколаїв : НУК, 2025. – 102 с.
Keywords: мобільна гра; розробка ігор; геймдизайн; Unity; Android; iOS; Crazy Games; ігровий процес; UI/UX; ігровий рушій; скрипти; оптимізація; монетизація; тестування; публікація гри; користувацький досвід; рівні складності; інтерактивність; програмування; 2D/3D графіка; фізика в іграх; анімація; мобільна платформа; кросплатформеність; реліз гри; інтерфейс; гравець; сценарій гри; жанр гри; 121 "Інженерія програмного забезпечення"