Аналiз теплофiзичних властивостей полiмерних нанокомпозитiв на основi полiпропiлену - Дiнжос, Р. В.; Фiалко, Н. М.; Рехтета, М. А.; Махровський, В. М.; Dinzhos, Roman V.; Fialko, Nataliia M.; Rekhteta, Mykola A.; Makhrovskyi, Volodymyr M. (My University, 2015)
Представлено результати експериментальних i розрахункових дослiджень кiнетики неiзотермiчної кристалiзацiї iзотактичного полiпропiлену (ПП-0) i нанокомпозитiв, якi мiстять 0,5 (ПП-0,5); 1 (ПП-1); 2 (ПП-2); 5 (ПП-5); 10 (ПП-10); 20 (ПП-20) мас. % вуглецевих нанотрубок. Виконано аналiз термодинамiчних параметрiв залежно вiд процентного вмiсту вуглецевих нанотрубок. Вивчено особливостi впливу структури полiмерних нанокомпозитiв на їх теплофiзичнi властивостi.
Аналiз теплофiзичних властивостей полiмерних нанокомпозитiв на основi полiпропiлену = Analysis of thermophysical properties of polymer nanocomposites based on polypropylene / Р. В. Дiнжос, Н. М. Фiалко, М. А. Рехтета, В. М. Махровський // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2015. – № 2 (458). – С. 38–44.
Keywords: полiпропiлен/вуглецевi нанотрубки; нанокомпозит; неiзотермiчна кристалiзацiя; ентальпiя кристалiзацiї; температура кристалiзацiї; полипропилен/углеродные нанотрубки; нанокомпозит; неизотермическая кристаллизация; энтальпия кристаллизации; температура кристаллизации; polypropylene/carbon nanotube; nanocomposite; non-isothermal crystallization; crystallization enthalpy; crystallization temperature