Технологічні процеси зварювального виробництва - Бугаєнко, Борис Васильович; Сагань, Володимир Якович (My University, 2010)
Методичні вказівки містять рекомендації щодо проектування технології виготовлення зварної конструкції та розрахунку режимів зварювання, а також рекомендації, необхідні для забезпечення точності конструкції. Вказівки призначені для студентів, які навчаються за напрямом "Зварювання" кораблебудівних та машинобудівних вузів і факультетів. Можуть бути корисними при виконанні дипломних та магістерських робіт.
Бугаєнко, Б. В. Методичні вказівки до виконання курсового проекту "Технологічні процеси зварювального виробництва" [Електронний ресурс] / Б. В. Бугаєнко, В. Я. Сагань. - Електрон. дан. - Миколаїв : НУК, 2010.
Keywords: технологічні процеси; зварювальне виробництво; зварні конструкції; розрахунки режимів зварювання; зварювальні матеріали