Розробка програмного забезпечення для автоматизації роботи агентства ''Інформаційно-довідкове бюро'' - Жмур О. С. (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота присвячена розв’язанню практичної задачі інженерії програмного забезпечення, що характеризується комплексністю та невизначеністю умов – розробці програмного забезпечення для автоматизації роботи агентства «Інформаційно-довідкове бюро», що дозволить спростити роботу агентства та полегшити пошук даних диспетчерами та клієнтами агентства. У кваліфікаційній роботі представлені аналіз практичної задачі інженерії програмного забезпечення за темою кваліфікаційної роботи, аналіз існуючих програмних рішень та постановка задачі на розробку програмного забезпечення. Розроблено ескізний, технічний та робочий проекти програмного забезпечення, представлено результати розробки та розділ з охорони праці. Кваліфікаційна робота викладена на 87 сторінках машинописного тексту та містить: 17 рисунків, 18 таблиць, 5 додатків, список використаних джерел з 18 найменувань.
Жмур, О. С. Розробка програмного забезпечення для автоматизації роботи агентства ''Інформаційно-довідкове бюро'' : бакалаврська робота ; спец. 121 ''Інженерія програмного забезпечення'' / О. С. Жмур ; наук. кер. Л. М. Макарова. – Миколаїв : НУК, 2023. – 88 с.
Keywords: Програмне забезпечення; автоматизація роботи; інформаційно-довідкове агентство; постановка задачі; проект програмного забезпечення.; 121 ''Інженерія програмного забезпечення''