Номінативний аспект аналізу мовних одиниць - Пономаренко, Н. М.; Ponimarenko, N. M. (My University, 2021)
Дана стаття спрямована на обґрунтоване пояснення терміну «номінація» та її значення для розвитку мовних одиниць, мовленнєво-комунікативних потреб. Мета написання статті полягає у детальному поясненні взаємозв’язку мовних одиниць з об’єктами, які вони позначають.
Пономаренко, Н. М. Номінативний аспект аналізу мовних одиниць = Nominative aspect of language units analysis / Н. М. Пономаренко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2021. – Вип. 13. – С. 69–79.
Keywords: номінація; вербалізація; лінгвальне відображення; nomination; verbalization; lingual display